NK Voetbalquiz vindt in Betcity perfecte match

NK Voetbalquiz vindt in Betcity perfecte match

De NK Voetbalquiz maakt zich op voor de 20e editie. Na een aantal jaren geen NK Voetbalquiz gaat het er in de laatste week van 2022 eindelijk weer van komen.

Met BetCity, hét online betting platform voor slimme spelers, als nieuwe partner voor de komende drie jaar zal de NK Voetbalquiz in de toekomst flink uitbreiden.

Organisator Hans-Jörgen Nicolaï van Southfields: “Na de vervelende Covid-periode kunnen we gelukkig weer vooruit kijken met ons unieke evenement. Naast de grote finale in de laatste week van het jaar kunnen we mede dankzij onze geweldige nieuwe partner BetCity ook onze andere ambities uitvoeren met onder meer voorrondes door heel Nederland, om zo op zoek te gaan naar de grootste voetbalkenners van Nederland”. 

‘De NK Voetbalquiz is een begrip binnen de Nederlandse voetballerij en we zijn dan ook trots en blij dat we meerdere jaren mee mogen bouwen aan de quiz.’, Aldus Melvin Bostelaar (CEO van Betcity), ‘Daarnaast proberen we onze spelers ook altijd te voorzien van zoveel mogelijk kennis zodat ze de juiste keuzes maken op ons platform, het toetsen van een stukje van deze kennis is dan ook een logische fit.’

De 20e editie in de laatste week van het jaar (exacte datum, tijdstip en locatie volgen z.s.m.), waarin Michel Abbink en Rypke Bakker hun titel verdedigen, zal voorafgegaan worden door zes voorrondes door heel Nederland.

De NK Voetbalquiz is al jaren een begrip binnen de Nederlandse voetballerij. Ooit in 2000 begonnen in de kantine van Excelsior Maassluis draagt de quiz inmiddels sinds 2008 de naam De NK Voetbalquiz. Deelnemers en belangstellenden komen uit heel het land op dit evenement af. De quiz heeft in de loop der jaren op verschillende locaties in Maassluis en Rotterdam plaatsgevonden. De laatste drie edities vonden plaats in de Kuip.

De komende weken zal er meer bekend worden over de voorrondes en de finale in december. Alle informatie hierover zal te vinden zijn op deze site en de social-mediakanalen.